KOCAELİ / DİLOVASI - Şehit Can Duyar İlkokulu

Şehit Can Duyar İlkokulu

Diliskelesi Mahallesi 708. Sokak No3 Dilovası / KOCAELİ
Vizyon
Bilimsel çalışmalardan sanat ve sportif faaliyetlere kadar uzanan geniş bir alanda özgün araştırmaları, buluşları, projeleri, beceri tabanlı uygulamaları ve farkındalık eğitimleri gibi vatandaş odaklı hizmetleri esas alan; öğrenmeyi öğreterek milletine, vatanına ve Atatürk ilkelerine bağlı; milli, manevi ve kültürel değerlerine sahip çıkan ve geliştiren; ülkesinin çağdaş dünyada yerini almasını sağlayan üretken bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Amacı olan, katılımcı, demokratik ve laik, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli, çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci, hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.
Ulaşım
Dilovası merkezden 306 numaralı otobüslerle, Gebze´den 303, 325H numaralı otobüslerle, İzmit´ten 305 numaralı otobüslerle ulaşım sağlanmakta olup okulun yakınında durak bulunmaktadır.
il merkezine 40 km ilçe merkezine 1 km Gebze merkezine 10 km